BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 7 May 2011

sibling HHL2 ( memory )

lagu ni last aku nyanyi gan dak-2 kelas aku :( 
( kenangan terindah )

haihh , tengah-2 rest ni tetibe gatal buka blog . agak menitik air mata ini kerana baru je pas tgk muka-2 ex class aku . emm , jgn cakap laa , aku terlalu rindu kpd mereka . mereka hebad d hati aku , aku ni budak HOORTICULTUR HIASAN DAN LANDSKAP je :) . ade bnyk 3 kelas petanian : KEJENTERAAN LADANG , PENGURUSAN LADANG dan kelas aku . istemewa nya KL ialah semua nya jantan-2 tak guno . HAHAH . depa la jantan la depa laa betina lam klss tu . PL lak , boleh d katakan kelas yang plg bnyk puak(opss , sorry , tu pd pandangan aku , chill ) but doang ni kalau ade event , always together . tahniah :) , batch aku lak ade dua kelass , HHL 1 dan HHL 2 , hahah , kalau d banding kan , pd mata cegu-2 ni , kelas aku ni budak laki nya BAEK-2 bkn mcm HHL1 ;D , tp pompuan lak HHL 2 yang konker :) . hahahah :) . haha :) . nak tahu sape punca kelas kami ni bernafas , haa ni mereka semua . :(
hari guru :)

ini lah kami :)

yang mana aku ?? :)

hanya pelajar perempuan . love :)

haihh , ni la kami semua . terlalu menyimpan bnyk kenagan yang tersirat dan tersurat . pagai kami ni pelbagai jeniss , :) . tak nak ckp ape laa , tp kami ni bagi aku aku bangga gn dak kelas aku sbb kami sentiasa bergelak bersama , belajar bersama , bermain bersama , semua yang kami laku kan hanya kami sahaja . yang penting RAHSIA kami , hanya kami jee :)

now , aku nk story sorang-2 nye pagai , bermula pd KEPAK :) (leader)

kepak .
dye ni leader aku , asal nye ia lah dr klss AT . pass uh masuk form five dea tuka , pening agak nya .
hahahah :) dea ni ketua kelass , yang mengelikan aku budak ni , dye ni time cikgu masuk kelass suka bg salam 'pergi' tuk cikgu . contoh nya , cikgu baru masuk kelass , dea akn jerit , ' bangunnn ... terima kasih cikgu ! ' , dan kami semua hanya mcm ni -,- . npk sgt dea tak suka cikgu tu . tp kalau cikgu tu nk blah , dea lagi selamba akn ckp ' assalamualaikum ckgu ' , kepak , agk-2 laa , kalau suka unn , jgn laa tmbah kn period table cikgu tu , HAHAH :) aku boreng doo . heee , yang laen nye dea ni , dea ni mcm aku heran cikid , sbb tah laa , kdg-2 serius , kdg-2 masuk ayorr . aihhh . kepak kepak :)

izza ( geybeyy)
ass moniter ,
haaa , sape tak kenal geybey + puteri BELON + tembikai ni .
hahaha , jgn ckp laa , dea punya gelak jee , leh dengar dr satu aras . dea gan pija , sama jee . mana tak nye , kalau doang gelak , pl , kl , hhl1 , mekay , awam , semua dok toleh kelas kn kterong . aihhh . hahaha 
dea ni lagi laaa , tak penah nk suh kls diam , sbb dea tu queen dlm kls aku , hahaha :) . biseng gleee ;) hahaha , aku ni senyap owg nye , hahahahahaah :) . belon ni , kalau tengah berkejesama , dea laa paling semangat :) , bkn bdn haa , tp spirit dea . aihh , aku kagum sbb dea terkobar-2 . hahahaahahah ;D
izza , aku rindu nk share story gan ko , gan toed mana ? aihh , romantik doang dulu ;)

my girl ( pija , nabil , and soSIAL  )
hahaha , mcm ne leyhh jd kami ni bersama ,mula-2 hanya aku , dak uh dan pija gan eida . then ieda pindah , wktu form five , nabil join our group :) . heheh , pengubat hati bila ieda pindah .
kami ni , jgn ckp laa , wanted laa jugak lam kelas uhh . aihh , ade ke patot doang ckp kami ni pompuan yg huru hara lam kelas . HAHAH . redha je laa. tp yang bnyk buad masalah lam group ni , ade laa budak tu ( takleh nk MENTIONED laa ) pikir laaa sendiri ;D.
mana tak nye , dea buad masalah , yg aku heran nama aku mesti naek gak , bkn aku jee , semua yang mana-2 ade laki kat skoll semua naek . ko nk berJIMBIK , berpada laa , ko nye pasal nama group BUSUK tahu ta ??! then , yg aku heran , nabil gan pieja suka benor ekodd pagai dea. aihhh . bak kata nabil , HAK MASING-2 , aku engat bnd ni sampai ble-2 . last-2 tengok , hubungan [ieja dan tutt hanyutt . kan da rugi :( . degil lagi knn ? nabil uhh , nasebb laa gan miee . ( untung laaa ) heheheeh . dan budak masalah uh , aku tak tahu lagi la , maseh gan perosak dea o ta .  but , ape pun jadi pada kami , aku mmg syg sgt pd budak-2 ni . aku cukup pantang kalau diaorang luka , sbb aku luka . ble aku da luka , KAW mesti luka . aku tak suka owg buli bdk-2 ni . kami ni wanted gan berjantan , well ! hahah , bnyk kene kejar ustadd an ? paling gerunn , ustad siap BUAD PENGUMUMAN . malu laa siall :) . hahah . kenangan ann ? ala mak ! rindu nyeee . rindu nye aku pd doang . papepun owg katakata kami , aku tetap syg doarang :) . aihhh . indah kengan kte . kami ni semua sama . nk lepass gian nye pasal , nyanyi lam bilik airr . hahahahah , kami leader uhh . kalau tak dengar bongek pija nabil melalak tak kan sah ! maaf yea aras MURNI ;D . 
pija , sy tahu awk da jauh da skg . kat JOHOR ( jawa ) HAHAH :) ,
sy tetap syg kan awk walaupun terpisah mana pun .
nabil , it so ok . nty owg bwk jalan-2 kl aw? tido laa uma owg jee kalau awk nk lpk kl , ok ? owg rindu awk . maaf aw? owg bnyk buad kan korang nangis . owg mara bkn suka-2 tp sbb kn owg syg korang dn taknak korang teruk mcm POMPUAN uhh , emmm , ILOVEYOU :(

jeng :)
heyy jengg . kte ni mmg da d takdir kan sibling sampai mati , hahah , ko saloo lambat nk masuk line . siann :(
hahahah :) . budak ni budak laki plg aku rapat sejak f4 lagi , sentiasa dgn aku lam kelas , pagai pun sama jee dgn aku , KAKI TIDUR lam kelas . aihhh , ( tapi otak geliga ma )
sumpah aku syg ko sgt :) , tah laa , engat lg kte gado lu , aku saloo nagess sbb ko , aku suka bg ko kad . weee, sbb ble aku ingat ko , mst aku gtl nk bg kad (tak tahu laa ko simpan agy o tak :( )
sahabat yang saloo kene maki bersama . dea ni huru hara sikid . suka kacau cikgu dan SYA . hahah .,
cikgu faveret dea , cikgiu nazri dgn ckgu ghazali , hahah , ghazali uhh bpk dea :) , ckgu nazri lak , dea suka paggey ckgu uh SILAU , sbb ade GENDULL , hahahah , ko mmg siall jeng . bonggok ! aihhh , aku kiss ko . ko jgn laa tukatuka awek , siann doo . hahahahah :) sahabat ini lahir awl sehari dr aku , 17.02 . aku lak 18.02 
dlm kenangan :)

six sibling but only one .
HAHAH , doramg ni SYA GAN MINA , WANI YANA , IZZA GEYBEY , yang terpinggir FASHA :D
bdk-2 ni suka buli fasha. termasuk gan aku . tp kdg-2 sedih aku tgk dea . lg-2 dea kene gan izza , halamak ! taknak siannn lak ! aihh , dorang ni sentiasa together , tu yang buad kan aku cm senang gan doang , pendengar , baik , klaka , aihh pembuli jugak :) study gan dorang ni best ouhh . syg korang sgt ..

ayahanda :)
mesti heran ann sape dak ni . dea ni laa pelajar cemerlang kelass kami . pelajar HARAPAN ni ...
hahaha :) tahniah dpt LAPAN A . weeeee , ko ni hebadd laa , wlaupun aku saluu gadoo gan ko , sbb ko ni wkt fom4 kedekut ilmu sikid ( sorry derr , aku jujur ) , but ble fom five ko okyy , sbb aku saloo maki ko , 'ilmu kalau da kedekut , sampai mati tak berkat " , engat lagi aku beperang gan ko pasal ilmu . iahhh , maaf kan aku , aw??? terkasar sikid .. btw , teng ajar aku sains . :)

dayah , wani lala 
milik public dan te,pat luahan ,:)
seronok gan dorang , dayah ni tinggi , tinggi gleee , pompuan kat LELA uhh , dea laa pgg , HAHAHA .
wani lala ni , outsider , formfive baru nk masuk , gedikk ann? gagahahahahah ,
dorang ni okyy gan aku , that y , aku engat dorang . dayah , congrat dpt U . dan ajar aku sejarah :) berkat korang aku dpt B+ . klau tak saloo jee E . eee , aku pun nek nyampahh :| .luv you :)

acap gan mahsan .
budak paling smart dlm kelas dan kemas , award d pgg oleh acap .
dea ni kemass uhh , suka berkebun dan suka membawa bnda-2 skola , bwk balek uma , bekebunn laa pe laggii , hahaha :) , suka bergurau dan rendah diri , salute beb bdk pandai :)
mahsan lg pelik , suka melalut dan ape dea lalut unn kami semua tak paham , yang aku heran budak ni , bnd lawak dea tak gelak , tp kalau tntg N9 gelak bagai nk rak , sedangkan takde pe pun . aihhhhh , dulu wktu aku duk sebelah dea , aku saloo gan dea , mana tak nye , pinjam brg dea taklehh , tp brg aku , dea punya :( , sakedd hati ta . kdg-2 aku mls nk denga dye politik , aku diam dan buad tido . hahahah , dea kata aku ganas mulut busuk ! HAHAHA :) , tp ko lahh yg aku engat mahsan . kp ni pelik , suka bngga kan TEKNIK laen drpd skola sendiri ! aihhh , ily laa mahsan . HGAHAHAHAHA .

pak gun dan shazwan 
dorang ni fom 4 senyap jee . aihh , engat lagi , aku tarek dak2 ni , aku ckp knp taknak tegur aku ? dea ckp , ko ni ganas laa , hahah , aku takut . pehhh , hanginn laa aku , aku tak buad salah unn , pass uh , dea ckp , haaa , tgk da ngamuk :) . hhahahaha , bru aku phm  .. tq to syazwan sbb saloo izinkn aku kidnapp ko nye pensel tekan dpn mata ko :) ,. hahahah 
kalau pakgun lak , knp panggey mcm uh , dye ni ckp laju . aku rasa , dlm pecakapan dea , titik noktah uhh , tak penah wujud , aku taktau mana part satu part dua . hahaha . geng , aku mmg tak paham , laju bebenorr..

eman :)
pompuan paling ayu dan terakhir d dunia ni , tak penah kapel dan hajah :)
weeeeee ;D , eman owg syg sgt kat awk . tq saloo denga cerita owg dan beri nasehadd kat sy . dan yang penting , saloo izin kan owg main nose . HAHAHAHA :) mmmuuaaaahhhh .. tp guyss , jgn cr gado gan dea , sbb dea ni KAKI BAHAN :) . hahahahahaha . ustad ustad usatad ustaddd jengggggg , that word aku takkan LUPA :)

ajid dan amir biro :)
dulu pernah berkasih dgn wani , hahaha , skg ni agk nye takde jodoh kodd :( , takpe ngek doakn sejahtera tuk korangg jee . okyy ? dak ni dulu , kami panggey BAJET . sbb dea ni mmg bajet . da kata skola pertanian , mesti laa kena main gan air kolam , pgg baja , bersih segalagalanya . tp dea , ieeeeyuuuuu ! tolong laaa .
eeeee, ajid ajid . tp dea naek pomfive da tak kesah da bnd2 ni , hehehe , tahniahh . :) 
amir lak , dea ni BIRO MAKANAN :) , kuad mkn dea ni , tgk saiz laa , heheheheh .
amir maaf kan aku aww? tq for infomation segala sal mknan  . aku takleh lupa pasal katak uhh . lam makanan , pehh gempak gle :) 
to ajid : aku nk minta maaf sgt sbb kat lam kelas aku saloo gadoo gan ko :( ,
aihhh , mana tak nye , ko suka bajet sgt , HHEHEH , sorry :)

amir , keyrill dan aleng .
pelajar skm lu , then lompat lam kelass aku , gahahahah , sian kene buli .
yang penting dorang ni masenmaseng da mepunya . d gosip kan dgn six sibling .
amer syida nyee (pl)
keyrill gan yana .
aleng gan mina ( tp skg suka pieja ) opssss .....
hahaha , syg sahabat sy !

adri ( kun)
hahaha . dak ni suka buad teka teki gampang . 
engat lagi laa pasal kuda laut uhh , bodoh bnggang gle HAHAHA :)
tergelak aku sorang-2 ni ble engat balek .
satu kelas kene gan ko nye teka teki bnggang uh . kreatif ! salute kao beb !
tp ko buta , suka budak tu dulu , tp untung bdn , tak kpl gan dea , kalau tak , ko da kene panggey bodoh da
aihhh .. jgn ulangi kesilapan yang sama , tc sahabat :)

toed <3
toed adalah orang aku paling sayang sama gan jeng . dea ni laaa saloo d tmpat aku ble aku dlm poblem gan senag . ini lahh d katakan sahabat sejati , tak penah lupa aku , tp aku agak terasa sbb sejak dea kpl gan izza , dea mula jauhh , but , aku paham , darah maniss ann ?
toed , orang sygg awk . awk tau ta , tq jaga owg kat skul , but awk ni suka buli owg ! 
suka picit hidung owg , suka buad bukan-2 , hahahahaha
emmm , awk tabah aw , pompuan bkn sorang , owg pasti awk akn dpt lebeh bagus . sy saloo syg awk . tc sahabat <33 .

dan ade lagi dak sorang ni :)
aku takpenah lupa kao laa sundal !

ali , aku rindu sgt kat ko . tahu ta , ko la setan dan penyeri kelass .
rindu gan mulut itik ko . 
dan ko jugak punca , bdk2 ni panggey aku ITIK ! \
banggang ! 
hahaha , aku dan pija nangis waktu ko pindahh .
aku repect ko sbb walaupun ko ni anak datuk terkenal kat johor uhh ,
tp ko tak sombong ,
rindu ko kacau aku dan minta maaf kat aku , kalau aku taknak tego ko .
' syaz , ko marah aku ke ? ' hahahah :)
iloveyou shabat :) <3
ANAK DATUK ABDUL KARIM ( biologi )


iloveyou all my sibling ! mmmuuuaaahhhh <3

0 kumenkumen: