BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 27 April 2012

who are not matured

bismillah, assalamualaikum :)

just imagine this situation.

situation 1.

someone was adding you at fb ,
suddenly she has introducing herself as your ex,
she talkative so much .
chit chat about your ex ,
how bad he is and what has done between he/she wth his/her ex.
and you believe that your boy not like that .
 Q : who are not matured?

situation 2.

sebuk bercerita yang die bakal berkahwin laa,
da jadi tunang orang lain,
tetapi patut ke bgth kat owg yg tak kenal ,
yg die tak cinta kan lelaki bakal menjadi halal utk nye?
yang die tetap nak kata die cinta ex die .
( serius, aku kesian dengan laki kau , beruntung laa sikid owg nak kau yg suka mainkan hati owg)

situation 3.

sebuk nak tahu pasal owg lain ,
tp diri sendiri entah kemana.
bukak pekung sendiri.
sebuk nak tahu bila kite dengan ex die.
yg pasti aku bersama selepas kau diputuskan !
bila tanya , 
ape punca putus , taknak bgth :)
( kenapa takut owg tahu kau ni jenis perempuan mcm ne ? )

situation 4.

da laa datang tiba-2,
then cakap laa yg kau syg laa ,
kau tunggu die laa,
kau cinta die laa,
kalau kau tunggu die ,
kenapa kau bertunang dengan owg lain sebaik je putus ?
nampak ta??
aku boleh jee lepas untuk kau kalau die nak laa :)

situation 5.

tak semena-2 jee ,
kau suruh aku jaga die elok-2 semata untuk kau ?
eh . sorry sayang .
i dnt know who you are,
just i know , i love him not because of you , LOSER !

situation 6.

mula-2 kata kau tak salah laa ,
kau tadek JANTAN lain laa,
semua JANTAN tu kawan kolej laa,
last-2 ,
kau cakap kau pun ADA SALAH SEBENAR NYE DALAM PUTUS NI .
see ! how look you are :)
putar belit ini olang .

situation 7.

ask me for get my blog .
and i reply , for stalker ke ?
then reply aku nak mara-2 .
kenapa ?
kau terasa memang kau nak stalker .
kalau tak kau tak mara pun loser :)
dan nak banding kan umur .
umur die 23 and aku 19 .
yg die matang laa .
yang kau tetiba text aku ,
kutuk-2 die,
bila kite bela ,
awk pulak sakit hati ,
awk pula nak maki-2 .
kite cool jee ,
ingat dengan umur 23 tu da cukup matang ?
hahahaha .
kalau kau matang , settle cara matang .
bukan duk sebuk hal owg tp hal kau , 
kau tak bg owg tahu ,
sebab kau malu .
bila kau tak dapat ape kau nak ,
kau nak maki-2 .
kalau tak puas hati dengan aku ,
meh sini datang jumpa aku kite settle depan-2 ,
setakat dalam fb ke fhone ke ,
tak rasional laa noob .

end !

jenis ape kah gadis ini :)
da jadi tunang owg ,
tp kelua gan jantan lain .
konon nye kawan kolej ,
tp buad ape tu kelua malam-2 p bukit ampang ?
study ke kak ?
hahaha .
da jadi tunang owg ,
tp boleh jumpa-2 dengan warden hostel ke pakguard hostel ? 
hahahaha .

tulah die , kalau da hidup terperuk tu ,
sekali dapat bebas ,
abes mcm kambing lepas kandang .
culture shock nye kau ni
kesian :)

perempuan , loserr doe kau gado sebab laki -.-'

#BILA KITE HIDUP NI , JANGAN CUBA MENCARI MUSUH . TP JIKA OWG TAK RETI NAK MENGHORMATI KITE , JGN KITE MENGHORMATI DIE ! 

0 kumenkumen: